Tant Grön och tibben Åskar - filosoferingar över ditt å datt!

Senaste inläggen

Av Tant Grön - Fredag 7 maj 08:58

Svampar är väldigt intressanta på många olika sätt bl a genom att deras mycel bildar nätverk i marken och gör så att bl a träd kan kommunicera med varandra. Jag har en bra bok i ämnet: Trädens hemliga liv - där beskrivs hur allt detta med samarbetet mellan träden och svamparnas underjordiska 'internet' fungerar. Det vi ser ovan jord är endast fruktkroppar som har till uppgift att sprida sporerna, den verkliga organismen finns nere i marken och kan bli extremt utbredd enbart från en enda individ. 


Slemsvampar är dessutom extra intressanta eftersom de kan förflytta sig med sina slemkroppar. Läs gärna om dem i länken nedan!  

"Som spöken förflyttar de sig ut och in i murkna träd, och kryper långsamt fram genom skogen. Slemsvampar liknar ingenting annat. Inga andra amöbor kan hjälpa till att planera tåglinjer."

 


   Magiska och smarta slemsvampar


 

Av Tant Grön - Torsdag 6 maj 17:57

Ja, det är lätt att känna som att vi lever i skilda världar idag, även inom landet. Det är som att människor är indelade i två olika läger där ena lägret tror på allt och andra lägret ifrågasätter allt. 


Spännande tider är det!


  Läs mer i länken nedan


   Skilda världar

 

 

Av Tant Grön - Onsdag 5 maj 07:11

Tänkte dela en kanal som har en massa olika keto-recept. Ofta enkla att göra och även en blandning av olika typer av recept, från mat till kakor.


Så kolla gärna den om du är intresserad av att dra ner på kolhydrater rejält och ändå kunna äta god och bra mat.


   Ketorecept á la Dr Berg

 

 

Av Tant Grön - Tisdag 4 maj 19:31

Dessa läkare anser att endast riskgrupper ska vaccineras, inte unga och friska. 


"En stor del av världens befolkning har nu haft covid-19 och ännu fler har någon form av immunitet. Därför bör vi bara vaccinera dem som är över 65 år eller i riskgrupp. Annars riskerar vi att upprepa de ödesdigra misstagen från vaccinationen mot svininfluensan, skriver ett antal läkare och forskare.

Vi vill att Sverige inte vaccinerar fler än dem över 65 år eller dem med ­riskfaktorer. ­Annars riskerar vi att upprepa de ödesdigra misstagen från vaccinationen mot ­svininfluensan."


Läs hela inlägget via länken nedan 

   Vaccinera endast riskgrupper 

 

 

Av Tant Grön - Tisdag 4 maj 11:42

Många människor (även djur) äter mat som inte är bra för vare sig kroppen eller hjärnan och som skapar diverse sjukdomar och hälsotillstånd. Det är kanske lätt att tro att sånt inte påverkar kroppen negativt, men det gör det. Som tur är går det även att reparera det mesta skador som uppstår med förändrad kost. Jag har själv egen personlig erfarenhet av det och känner även fler som har det, så jag VET att det funkar. 


Se gärna denna video om hur processad mat påverkar hjärnan   


   Your Brain on Processed Foods

 


 

Av Tant Grön - Tisdag 4 maj 09:12

Det händer mycket nu i magnetfältet kring Jorden. Under några års tid har t ex Schumannresonansen ökat och ökat och ökat och i nuläget är det aktiviteter högre än nånsin sen man började mäta, som jag har förstått det. Många människor känner av det här i form av huvudvärk, ringande öron, trötthet, illamående mm mm... 


   Schumann är helt tokig!


Det har även varit en del kraftiga solstormar och konstigt tryck runt Jorden ute i rymden, som tydligen delvis är svårt att förklara. 


   Magnetosphere Update


Enligt många är vi inne i ett tidslinjeskifte här på Jorden från 3D till 5D och det skapar mycket turbulens av olika slag mellan människor som är medvetna och människor som inte är medvetna om vad som händer. En del kallar det för tredje världskriget men att det är ett krig utan vapen: det är ett krig på medvetandeplanet, skulle man kunna säja. Så vi har en spännande tid framför oss: kommer det att hända saker eller är det bara hittepå? Avgör själv! 


   The 3D to 5D shift happening now


 

Av Tant Grön - Måndag 3 maj 07:05

Jag har haft Facebook ganska länge nu och enligt min mening har det blivit sämre och sämre på den plattformen, speciellt på senare tid. Folk stängs av om de publicerar nåt som FB inte tycker är okej och då behöver det inte vara nåt allvarligt ens. Om man lägger upp nåt som inte riktigt går i linje med det vedertagna så kan man få info om att det är granskat av 'oberoende faktagranskare' - vilka det nu är. 


Jag la in en video från Sky News Australien härom dan och då var FB snabb med att ge mig ovan nämnda info, trots att inlägget inte är offentligt. Även om uppgifterna är fel så kan jag tycka att det är bra att ta till sig info ändå, men än hur det är så vet nog inte gemene man vad som är sant och inte. När FB agerar på det här sättet så känns det väldigt suspekt dessutom. Är infon verkligen falsk på riktigt, tänker jag då. Inslaget är från juni 2019 så man kan ju tänka att det är inaktuellt.


   Kallare period

 

Men så dök det upp ett nyare inslag från Sky News Australien i samma ämne: 

 

   Satellite data shows up climate forecasts

 

Nu är jag ingen direkt klimatförnekare, men jag är kritiskt tänkande i de flesta ämnen som jag inte rent konkret kan säja är sanna. Därför blir jag väldigt störd över FB's fasoner att påpeka att viss info är falskt och 'granskat av oberoende faktagranskare'. Oberoende? På Facebook? Från USA? 

 

Jaja, alla får dra sina egna slutsatser, men jag personligen är onekligen extremt trött på FB's översittarfasoner. 

 

 

 

Av Tant Grön - Söndag 2 maj 18:56

Det florerar många olika uppgifter om att vaxinerade personer smittar, att det ska införas vaxinpass osv osv... och det är svårt att veta vad som är sant och inte sant. Christina Grossi har lagt in en bra video på Bitchute så jag länkar till den, sen är det upp till var och en att avgöra vad som är sant och inte sant. Jag tycker själv att hon förklarar bra i den här videon, annars är jag inte nåt stort fan av henne - inte för att jag anser att hon har fel i det hon pratar om (till största del på YouTube) utan för att hon inte riktigt tilltalar mig av nån anledning jag inte direkt kan sätta fingret på. Det är ju så: man har sina favoriter för att det är nåt med dem som tilltalar en själv. Oavsett är det så att det är inte viruset man blir sjuk av, det är ett dåligt immunförsvar som gör att man blir sjuk. Virus kan inte göra nåt om man har ett bra immunförsvar, så enkelt är det. 


  Men kolla gärna denna video:


   Sitt ner i båten

 

 

Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön och Åskar - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se