Tant Grön och tibben Åskar - filosoferingar över ditt å datt!

Senaste inläggen

Av Tant Grön - Söndag 2 maj 08:31

"Vilket parti blir först att föra fram förslag om inskränkt rösträtt? Rimligen något parti som ligger i fas med Timbros marknadsliberala värderingar, skriver Birger Schlaug."


"Ska barn till fattiga föräldrar ha rätt till lika bra skola som elever till rika föräldrar? Detta samtalades plötsligt om häromveckan. Almega – Sveriges största arbetsgivarorganisation inom tjänstesektorn – hade nämligen avgett ett remissvar på en skolutredning. Almega undrade ”om elever till föräldrar som bidragit till att finansiera välfärden ska tvingas stå tillbaka för elever till föräldrar som inte bidragit till att finansiera välfärden, eller som till och med är en kostnad för välfärden”.


Vart är vi på väg i det här landet, undrar jag då...   


   Almegas brutala svar


 

Av Tant Grön - Lördag 1 maj 20:48

"Om COVID-19 blir livshotande beror det inte på viruset som sådant, utan på att immunförsvaret löper amok med hyperinflammation och cytokinstorm, som förstör frisk vävnad i lungorna, kretsloppet och på andra ställen. Detta framgår bland annat av en ny artikel som publicerats i The Lancet. Immunförsvarets kapacitet är alltså avgörande för om en infektion med COVID-19 blir ofarlig eller livshotande. Därför räcker det inte heller med relevant hygien, masker, isolering och försenade vacciner. Vi måste utrusta immunförsvaret på alla fronter mot COVID-19 och framtida pandemier. Därför tittar vi närmare på C-vitamin, D-vitamin, selen och zink, som är avgörande för ett välfungerande immunförsvar som inte löper amok. Samtidigt är det ett faktum att brist på dessa näringsämnen är vanligt. Inte minst bland äldre och andra sårbara grupper."


Så se till att få i er dessa viktiga näringsämnen - det är viktigt oavsett vilket virus det handlar om. Det är immunförsvaret som ser till att vi endera håller oss friska eller blir sjuka så ett starkt immunförsvar är nåt av det viktigaste vi kan satsa på, genom bra näringstät mat, vitaminer, mineralser och spårämnen. 


   Kriget mot COVID-19

 

 Av Tant Grön - Lördag 1 maj 09:20

"Den första maj är arbetarrörelsens högtidsdag som historiskt firats av vänsterorganisationer, partier och fackföreningar sedan 1890. Då handlade det om arbetsvillkor. Den 1:a maj 2021 kommer att samla alla typer av människor för att manifestera för ett politiskt och ekonomiskt transparent Sverige. Nu handlar det om att värna om människor som behöver arbetstillfällen, småföretagare och att agera mot covidpopulismen och ovetenskapliga och politiska coronarestriktioner."

 

Även i USA kommer det att genomföras demonstrationer för Truth, Freedom and Health idag. 

 

   1:a Maj i Sverige


 

Av Tant Grön - Lördag 1 maj 07:53

Enligt många är Jorden och mänskligheten på väg upp i medvetanden (eller Gaia är redan där) till en högre frekvens: femte dimensionen. Hittills och fortfarande är vi, eller en del av oss, i tredje dimensionen och det har vi varit under tusentals år. En del av oss är på väg in i femte dimension och en del kan redan vara förankrade där. Gaia dvs Moder Jord är där och nästan alla människor kommer att följa efter, det är en oundviklig process även om man inte tror på det. 


Många upplever konstiga symptom nu, det finns mycket att hitta om det på bl a You Tube och vissa perioder är symptomen extra jobbiga. Magnetfältet runt Jorden påverkar också det här och just inatt Europeisk tid var Schumanresonansen extremt, verkligen extremt hög. Jag mådde riktigt dåligt inatt, på ett sätt som jag inte varit med om tidigare och när jag såg det här om Schumanresonansen förstod jag varför. Under några dagar nu har det varit ett ständigt ringande i mina öron, det brukar det inte vara - det brukar ringa ibland och under korta stunder. Har också haft huvudvärk senaste dagarna och det brukar jag heller inte ha i vanliga fall, om jag inte är förkyld och det är jag inte. Har inte haft tillstymmelse till förkylning senaste åren. 


Så här säjer Michael Dellarocca om saken: 


   Our Everyday Lives

 

En annan bra video: 

   Lorie Ladd

 

 

Av Tant Grön - Fredag 30 april 15:31

" Just nu pågår en världsomfattande massvaccineringen mot en sjukdom med en dödlighet i paritet med en normal säsongsinfluensa. Människor injiceras med nödgodkända experimentella vaccin, som hastats fram utan redovisade tester på djur. Programmet innefattar helt friska unga människor som inte löper någon risk att bli särskilt sjuka om de smittas."

 

"Vaccinen sägs inte ha någon effekt på smittspridningen. Det enda som utlovas är att vaccinen sannolikt gör att sjukdomen blir lindrigare om man blir smittad. Trots detta måste vi räkna med att fylla på med nya vaccindoser en eller flera gånger årligen, livet ut. Nu diskuteras även planerna att alla barn ska vaccineras mot COVID-19 lagom till höstterminens start."


  Läs mer: 


   Dagens globala vaccinmarknad har byggts upp under drygt 30 år


 

Av Tant Grön - Fredag 30 april 11:21

"Risken för Covid-19 och mottagligheten för viruset ökar alltså markant, upp till 40 % procent eller mer, efter att en person vaccinerats. Detta gäller i minst 2-3 veckor efter vaccinationstillfället, förmodligen längre."

  

Läs mer här:

  Har Covid-19-vaccinen orsakat situationen i Indien?

 

 

Av Tant Grön - Fredag 30 april 09:39

En annan kanal som jag följer är Överlevnadsguiden och igår hade hon en intressant live där hon svarar på frågor från folk som följer kanalen. Man får ju tro vad man vill om det hon pratar om, men jag är ju sån att jag gärna lyssnar på diverse info och sen tuggar jag på det innan jag avgör om jag tror på det eller inte. En del info ratar jag direkt, en del lyssnar jag på ett tag innan jag ratar det och en del info tar jag till mig som trolig sanning - man kan ju aldrig riktigt veta vad som är sant eller inte så länge man inte har konkreta bevis, tänker jag. 


Kolla gärna på den: 


   Vädermanipulation mm

 

 

Av Tant Grön - Fredag 30 april 06:28

Jag följer några kanaler på You Tube, som ni nog har förstått och en av dessa är Phil Good. Man kan se honom som en terapeut, inspirationskälla eller vad man vill och om man hänger med i hans budskap kan man nog lära sig en hel del, men det är ingen man kan slölyssna till om man vill förstå vad det är han faktiskt säjer.

  

Så dagens tips är:


   Phil Good

 

 Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön och Åskar - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se