Tant Grön och tibben Åskar - filosoferingar över ditt å datt!

Senaste inläggen

Av Tant Grön - Tisdag 18 maj 11:20

Tänkte att jag skulle berätta hur jag fick bukt med min pollenalleri utan allergimedicin (som jag mådde jättedåligt av). 


Jag har länge varit lätt allergisk men inte så illa att jag tagit medicin. Dock eskalerade allergin för ganska många år sen och jag började köpa receptfria tabletter, som i och för sig funkade mot själva allergin men som jag mådde jättedåligt av. Jag använde ändå dessa tabletter under några år, men till slut kändes det som att det var lättare att ha allergireaktioner än de reaktioner som jag fick av medicinen. 

  

Så hände det sig att jag läste nåt om att tallbarrsvatten skulle kunna hjälpa mot allergier, så det började jag att testa och det fungerade helt perfekt utan några biverkningar. Under några års tid drack jag detta vatten dagligen, speciellt i pollentider men även annars. Utöver det ändrade jag min kost, som ni kanske vet, till keto och periodisk fasta och antagligen blev den kombinationen extremt bra ety och emedan jag icke längre har någon pollenallergi över huvud taget! Inte ens när sälgen blommar, som var värsta tiden förut och näst därefter var det när gråbon blommade, men numera har jag inga reaktioner alls av pollen oavsett var det kommer ifrån. 

   

Så till alla er som är pollenallergiker kan jag absolut rekommendera test av tallbarrsvatten.

 

Så här gjorde jag:

Jag brukade plocka några kvistar åt gången och sätta dem i vatten, helst från träd ute vid havet eller åtminstone inte alldeles vid vägar. Varje dag tog jag ett knippe barr, minst tio men det gör inget om det blir fler, som jag la i ett glas med vatten. Vattenglaset fick stå ett dygn för det mesta, enligt uppgift kan det räcka med tolv timmar, innan jag plockade bort barren och drack vattnet.

Jag vet att den del lägger en hel kvist i en tillbringare med vatten och dricker lite då och då - det har nog ingen betydelse för effekten hur man gör.

Tallbarr innehåller även C-vitamin, särskilt högt under vintern, så det är bra på flera sätt. Och dessutom är tallpollen väldigt näringsrikt! 


Lycka till!   

 

 Av Tant Grön - Tisdag 18 maj 10:15

Lyssnade på denna intervju med WakeUpGlobe: 
"I detta avsnittet gästas vi av Niclas Holmsten som berättar om sin resa emot sanningen och hur det ledde till att han startade sin YouTube kanal: Strävan Efter Sanningen."

 

Han har erfarenhet från främst Filippinerna ang restriktionerna och annat, så lyssna gärna via länken nedan.

  


   Intressant intervju

 

 

Av Tant Grön - Söndag 16 maj 20:59

En intressant artikel som alla borde läsa och begrunda, om du frågar mig. Historien upprepar sig lite då och då och det känns ju helt klart som att den gör det nu. Men var och en avgör ju själv vad man vill tro på och inte tro på, dock är det bra med information från olika håll så att man har nåt att jämföra med innan man bestämmer sig. 


"Under åren 1932 till 1945 ingick Europa (och världen) i nazisternas stora experiment. Nu skriver vi år 2021 och ett nytt experiment har påbörjats – den här gången handlar det om en global massvaccinering som i sitt mediala uttryck gränsar till religiös fundamentalism men som egentligen bara har ett kombinerat drivmedel – pengar och makt. Och råkar du känna dig som ett försöksdjur är det inte särskilt konstigt. Du ÄR ett försöksdjur och du får inte en enda krona i ersättning från vaccinindustrin eller staten."

 

Länk nedan till hela artikeln.

  

 

   Har Du vaccinpass?


  

Av Tant Grön - Söndag 16 maj 09:15

Det är spännande tider nu, mycket som händer och mycket som hänger i luften, ord står mot ord. Tredje världskriget kallas det av en del människor, ett krig utan vapen annat än det psykologiska vapnet och vapnet som kallas skräck. Många känner sig tvingade att ta vaxinet pga skräcken för den påstådda höga smittspridningen - vad som är sant och falskt är svårt för gemene man att veta, men det finns många som faktiskt VET och några har samlats till detta: 


"Ett stort arbetslag med mer än 1,000 advokater och över 10,000 medicinska experter under ledning av Dr. Reiner Fuellmich har inlett rättsliga förfaranden mot CDC, WHO och Davos-gruppen för brott mot mänskligheten.

Fuellmich och hans team presenterar det felaktiga PCR-testet och ordern för läkare att beteckna eventuell comorbiditetsdöd som en Covid-död – som bedrägeri."

 

Läs mer via länken nedan

  


   Nürnbergrättegång

 

 

Av Tant Grön - Söndag 16 maj 07:31

Inte för att jag går på krog eller restaurang själv, så för min personliga del spelar det ingen roll vilka öppettider det är men för alla som DRIVER dessa ställen är ju dagens restriktioner en katastrof. Och frågan är: blir det bättre av att det går åt h-e med företagen? Och fyller restriktionerna verkligen sitt syfte - vilket det nu är? Läs hela debattartikeln via länken längst ner i detta inlägg. 

  


"Efter att i sex månader tvingats stänga klockan 20.30 utökas nu restaurangers öppettider till 22.30 Klart som fan det är bättre, men det är ju inte bra för det, skriver Eskil Vowles och Tove Andersson, ägare till restaurangerna Gyllene Prag och Schnitzelplatz."


"Saknas fortfarande underlag

Vi har fortfarande inte sett någon statistik på att smittan sker mer på restauranger än någon annanstans. Det finns inget stöd för att de hårdare restriktionerna för restauranger haft någon effekt. Folkhälsomyndigheten har själva gått ut och sagt att smittan inte drivs på av restaurangerna. Ändå hör vi argument från politikerna som att “vettet går ur på natten när man druckit”. Så skulle det kunna vara, men alla som sett köerna utan Systembolaget förstår att folk inte slutar dricka för att krogarna stängt. Istället får vi som jobbar på restaurangen upplysa gästerna om att de måste lämna sina efterfestkassar hemma medan de sitter avskilt och äter mat. Klockan 20 är nämligen inte kvällen slut. För många är det då den börjar. Då byts handspriten mot annat och ingen tjatar längre om avstånd."


   Debattartikel i GP


 

Av Tant Grön - Lördag 15 maj 19:51

För exakt 100 år sedan träffade en geomagnetisk storm Jorden och byggnader i både Sverige och New York började brinna.


"On May 15, 1921, the biggest solar storm of the 20th century hit Earth. Around 02:00 GMT that Sunday morning a telegraph exchange in Sweden burst into flames. Across the Atlantic, the same thing was going on in New York. Flames engulfed the switch-board at the Brewster station of the Central New England Railroad and quickly spread to destroy the whole building. During the conflagration, long distance telephone lines burned out in New Brunswick; voltages on telegraph lines in the USA spiked as high as 1000 V; and auroras were sighted by ships at sea crossing the equator. It was a Big. Solar. Storm."


Det är ju mycket såna aktiviteter i våra dagar också och numera finns det massor av känslig teknologi och bränder är det vi minst skulle behöva oroa oss över. 


Läs mer via länken nedan

  

   100 Years Later


 

Av Tant Grön - Lördag 15 maj 08:56

"Lördagen 15:e maj så hålls manifestationer i över 40 länder för Frihet, Fred och mänskliga rättigheter. Initiativet kommer från staden Kassel i Tyskland och går under namnet World Wide Demonstration. I Sverige så är städerna Malmö, Göteborg och Stockholm officiella värdar för evenemanget."

 

I Malmö och Göteborg startar evenemanget kl. 13 på Gustav Adolfs torg i både städerna.

I Stockholm börjar det kl. 13 i Kungsträdgården.

   Världsmanifestation 15:e maj i Malmö, Göteborg och Stockholm

 

 Av Tant Grön - Lördag 15 maj 08:15

Jag följer en del kanaler på You Tube som ni vet och det här är en av dem. Allt är inte intressant på den kanalen, men rapporterna om rymdväder och Schumannresonansen och liknande är intressanta. Så här kommer lite info om magnetosfären och lite annat. 


   Magnetosphere Update

 

 Schumann Resonance 

Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön och Åskar - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se