Tant Grön och tibben Åskar - filosoferingar över ditt å datt!

Senaste inläggen

Av Tant Grön - Söndag 23 maj 12:14

Ser att fartyget Ever Green fortfarande inte har fått lämna Suezkanalen och den offentliga angivna orsaken är att Egypten vill ha betalt som kompensation för det som orsakats av stoppet.


"Det krävdes ett omfattande grävarbete och flera bogserbåtar för att få loss det 400 meter långa fraktfartyget. Grundstötningen resulterade i att 422 fartyg låg på kö i kanalens båda ändar i omkring en vecka." 


Många har en annan uppfattning om vad det här stoppet egentligen är och det är självklart svårt att veta vad som är sant. Var och en får tro vad den vill, sanningen är det nog inte så många som egentligen känner till. Men det känns, än hur det är, lite konstigt att fartyget fortfarande ligger kvar där i kanalen... 

  


Läs mer via länken nedan!    Fortfarande fast

 

 

Av Tant Grön - Torsdag 20 maj 18:12

Jag är ett stort fan av Garderners World och Monty Don, men numera sänds inga avsnitt i SVT tråkigt nog. Dock finns det en webbsida som heter HDClump som sänder alla möjliga program i efterhand och Garderners World läggs ut direkt efter att de har sänts i Engelsk TV. Det finns avsnitt flera år bakåt i tiden under menyn 'Gardening' och 'Garderners World' för den som vill se. Jag är väldigt glad och nöjd över att programmet sänds på det här viset! 


Länk nedan

  


   Garderners World 2021


 

Av Tant Grön - Torsdag 20 maj 16:07

Såg detta intressanta samtal om bl a Body Code som många tydligen är väldigt hjälpta av.

Så titta gärna via länken nedan 

  


   Body Code

 

 

Av Tant Grön - Torsdag 20 maj 08:22

Ja, vädermanipulation har tydligen pågått väldigt länge och det är kanske en del av oss som känner till det, men jag antar att de flesta inte gör det. Det här är en intressant video med fakta om hur det förhåller sig med det här, som alla skulle behöva se. Många som har pratat om det här med HAARP och chemtrails länge har blivit kallade foliehattar och konspirationsteoretiker, men idag kan vi konstatera att de har haft rätt hela tiden - oavsett om folk vill inse det eller inte. 


Kolla videon via länken nedan

  


  Climate Manipulation 

 Av Tant Grön - Onsdag 19 maj 17:32

Det är nog få som vet att Alzheimer börjar med leverproblem, men enligt denna video är det så det är! Man lär sig nåt nytt hela tiden, eller hur? Information och tips på vad man kan göra för att hålla sin lever frisk via länken nedan.


  Alzheimer's Disease Starts in the Liver


 

Av Tant Grön - Onsdag 19 maj 10:13

Ja, det här med homeopati är ett knepigt ämne i Sverige, medan det i många andra länder är ett naturligt komplement till annan form av sjuk- och hälsovård. Men jag är övertygad om att det kommer att förändras även i vårt land. Fler och fler vänder sig till homeopater och andra naturmedicinare vid ohälsa och blir friska. Även kostomläggning är ett bra sätt att förbättra sin hälsa, om man är noga med vem man vänder sig till. Hörde härom dan om nån som levde på enbart apelsiner och det är ju inte bra, det säjer sig själv. Själv har jag blivit mycket hjälpt av keto och fasta, så den typen av kost fungerar utmärkt för mig. 


Men åter till homeopati: det är något som funnits väldigt länge och tidigare varit högt ansett, även om det naturligtvis finns bättre och sämre homeopater, precis som det finns bättre och sämre läkare överlag. Den homeopat som jag har mest kunskap om är Stefan Whilde - inte personlig kunskap men däremot både via hans hemsida och via några av hans böcker. Homeopati strävar efter att göra sjuka människor FRISKA och inte beroende av mediciner för att häva symptom på sjukdom. 


I ett inlägg på hemsidan skriver han om nobelpristagare och celibriteter inom homeopatin och det kan du läsa mer om i länken nedan! 

  


   Homeopatin, nobelpristagarna och celebriteterna

 

 

Av Tant Grön - Onsdag 19 maj 08:36

Numera kan ingen känna sig säker på de etablerade plattformarna som Facebook och You Tube t ex, därför har många kanaler börjat flytta över till andra alternativ. Min kostguru Dr Eric Berg finns på Facebook, You Tube, Odysee och även nu på MeWe - utöver på sin egen hemsida, förstås.


Jag vet även att många har tröttnat på Facebook överlag. Jag är en av dessa och jag kommer förmodligen att lägga ner helt och hållet med tiden, men för närvarande har jag några åtaganden som inte går att bara skippa rakt av. Var sak har sin tid och precis som många andra plattformar tidigare i Internets historia har alla sin begränsade livslängd - även om en del är mer långlivade än andra. Facebook är på fallrepet, det är jag säker på, åtminstone bland gemene man. Det funkar inte längre med all cencur och korkade meddelanden som dyker upp om man lägger upp nåt som påstås vara 'falsk information' eller som handlar om C-9/vaxinet - inte ens på sin privata sida slipper man undan: Facebook har koll på ALLT! Åtminstone när det handlar om vissa ämnen... 


Så även You Tube: alla som tar upp icke 'godkänd' info tänker hela tiden på om det ska cencureras eller inte, om de blir avstängda eller inte... Inte för att jag tror att You Tube läggs ner, men det lär ju bli mer och mer ensidig info där om det fortsätter som det är nu. Därför har jag följt några som flyttat över till Odysee bl a Dr Erick Berg, Brian Foerster och några till som jag har följt i många år på You Tube. 


Nåja, var och en gör ju som den vill men här är i alla fall länken till    Dr Berg's MeWe

 

 

Av Tant Grön - Tisdag 18 maj 18:50

Det är väldigt konstigt att inte dessa kunniga personers information får komma fram till människor per automatik, utan måste aktivt sökas via olika kanaler. Det som rapporteras i allmänna media är hur många som har dött MED C-19, om smittan 'ökar' eller 'minskar' osv... Här är det FEM kunniga personer som informerar: 


"Filmen innehåller intervjuer med Professor Martin Kulldorff, överläkare Sven Román, AT-läkare Sebastian Rushworth och immuolog / virolog Ann-Cathrin Engwall, samt Linus Garp, SCB."


   Vägen genom en Pandemi


 

Translate

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön och Åskar - filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se