Direktlänk till inlägg 24 mars 2009
4 ägg
1 dl grädde
½ dl Creme Fraiche
½ ask Creme Bonjour Ädelost Bleu
ca 2 msk riven Parmesan
ca 3 msk riven Kokos
Vispa ihop allt och låt stå i kylen en stund så att kokosflingorna drar till sig vätskan.
Stek i smör i stekpanna (jag använder gjutjärnspanna) helst plättlagg, på ganska hög värme så att smeten "stannar" snabbt. Man blir fast vid spisen en stund eftersom det går fort och är ett väldigt vändande.
Strö över lite Parmesanost vid servering. Jag rev även en morot till, det blev gott.
En intressant intervju för den som har tid och lust. Det kan vara vettigt att höra vad Putin har att säja och läs gärna även kommentarerna till videon. Får hoppas att den får ligga kvar annars finns den även på Rumble. Tucker Carlson Interviews...
Vi har ju överlag blivit itutade att grönsaker, frukt och bär, rotsaker osv är bra för oss människor för att vi ska få i oss tillräckligt med näring, fibrer osv. Faktum är att väldigt många växter av allehanda slag är giftiga. Alla Solanumväxter är e...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|