Tant Grön filosoferar över ditt å datt!

Alla inlägg den 16 maj 2021

Av Tant Grön - 16 maj 2021 20:59

En intressant artikel som alla borde läsa och begrunda, om du frågar mig. Historien upprepar sig lite då och då och det känns ju helt klart som att den gör det nu. Men var och en avgör ju själv vad man vill tro på och inte tro på, dock är det bra med information från olika håll så att man har nåt att jämföra med innan man bestämmer sig. 


"Under åren 1932 till 1945 ingick Europa (och världen) i nazisternas stora experiment. Nu skriver vi år 2021 och ett nytt experiment har påbörjats – den här gången handlar det om en global massvaccinering som i sitt mediala uttryck gränsar till religiös fundamentalism men som egentligen bara har ett kombinerat drivmedel – pengar och makt. Och råkar du känna dig som ett försöksdjur är det inte särskilt konstigt. Du ÄR ett försöksdjur och du får inte en enda krona i ersättning från vaccinindustrin eller staten."

 

Länk nedan till hela artikeln.

  

 

   Har Du vaccinpass?


  

Av Tant Grön - 16 maj 2021 09:15

Det är spännande tider nu, mycket som händer och mycket som hänger i luften, ord står mot ord. Tredje världskriget kallas det av en del människor, ett krig utan vapen annat än det psykologiska vapnet och vapnet som kallas skräck. Många känner sig tvingade att ta vaxinet pga skräcken för den påstådda höga smittspridningen - vad som är sant och falskt är svårt för gemene man att veta, men det finns många som faktiskt VET och några har samlats till detta: 


"Ett stort arbetslag med mer än 1,000 advokater och över 10,000 medicinska experter under ledning av Dr. Reiner Fuellmich har inlett rättsliga förfaranden mot CDC, WHO och Davos-gruppen för brott mot mänskligheten.

Fuellmich och hans team presenterar det felaktiga PCR-testet och ordern för läkare att beteckna eventuell comorbiditetsdöd som en Covid-död – som bedrägeri."

 

Läs mer via länken nedan

  


   Nürnbergrättegång

 

 

Av Tant Grön - 16 maj 2021 07:31

Inte för att jag går på krog eller restaurang själv, så för min personliga del spelar det ingen roll vilka öppettider det är men för alla som DRIVER dessa ställen är ju dagens restriktioner en katastrof. Och frågan är: blir det bättre av att det går åt h-e med företagen? Och fyller restriktionerna verkligen sitt syfte - vilket det nu är? Läs hela debattartikeln via länken längst ner i detta inlägg. 

  


"Efter att i sex månader tvingats stänga klockan 20.30 utökas nu restaurangers öppettider till 22.30 Klart som fan det är bättre, men det är ju inte bra för det, skriver Eskil Vowles och Tove Andersson, ägare till restaurangerna Gyllene Prag och Schnitzelplatz."


"Saknas fortfarande underlag

Vi har fortfarande inte sett någon statistik på att smittan sker mer på restauranger än någon annanstans. Det finns inget stöd för att de hårdare restriktionerna för restauranger haft någon effekt. Folkhälsomyndigheten har själva gått ut och sagt att smittan inte drivs på av restaurangerna. Ändå hör vi argument från politikerna som att “vettet går ur på natten när man druckit”. Så skulle det kunna vara, men alla som sett köerna utan Systembolaget förstår att folk inte slutar dricka för att krogarna stängt. Istället får vi som jobbar på restaurangen upplysa gästerna om att de måste lämna sina efterfestkassar hemma medan de sitter avskilt och äter mat. Klockan 20 är nämligen inte kvällen slut. För många är det då den börjar. Då byts handspriten mot annat och ingen tjatar längre om avstånd."


   Debattartikel i GP


 

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards