Tant Grön filosoferar över ditt å datt!

Alla inlägg under maj 2021

Av Tant Grön - 19 maj 2021 10:13

Ja, det här med homeopati är ett knepigt ämne i Sverige, medan det i många andra länder är ett naturligt komplement till annan form av sjuk- och hälsovård. Men jag är övertygad om att det kommer att förändras även i vårt land. Fler och fler vänder sig till homeopater och andra naturmedicinare vid ohälsa och blir friska. Även kostomläggning är ett bra sätt att förbättra sin hälsa, om man är noga med vem man vänder sig till. Hörde härom dan om nån som levde på enbart apelsiner och det är ju inte bra, det säjer sig själv. Själv har jag blivit mycket hjälpt av keto och fasta, så den typen av kost fungerar utmärkt för mig. 


Men åter till homeopati: det är något som funnits väldigt länge och tidigare varit högt ansett, även om det naturligtvis finns bättre och sämre homeopater, precis som det finns bättre och sämre läkare överlag. Den homeopat som jag har mest kunskap om är Stefan Whilde - inte personlig kunskap men däremot både via hans hemsida och via några av hans böcker. Homeopati strävar efter att göra sjuka människor FRISKA och inte beroende av mediciner för att häva symptom på sjukdom. 


I ett inlägg på hemsidan skriver han om nobelpristagare och celibriteter inom homeopatin och det kan du läsa mer om i länken nedan! 

  


   Homeopatin, nobelpristagarna och celebriteterna

 

 

Av Tant Grön - 19 maj 2021 08:36

Numera kan ingen känna sig säker på de etablerade plattformarna som Facebook och You Tube t ex, därför har många kanaler börjat flytta över till andra alternativ. Min kostguru Dr Eric Berg finns på Facebook, You Tube, Odysee och även nu på MeWe - utöver på sin egen hemsida, förstås.


Jag vet även att många har tröttnat på Facebook överlag. Jag är en av dessa och jag kommer förmodligen att lägga ner helt och hållet med tiden, men för närvarande har jag några åtaganden som inte går att bara skippa rakt av. Var sak har sin tid och precis som många andra plattformar tidigare i Internets historia har alla sin begränsade livslängd - även om en del är mer långlivade än andra. Facebook är på fallrepet, det är jag säker på, åtminstone bland gemene man. Det funkar inte längre med all cencur och korkade meddelanden som dyker upp om man lägger upp nåt som påstås vara 'falsk information' eller som handlar om C-9/vaxinet - inte ens på sin privata sida slipper man undan: Facebook har koll på ALLT! Åtminstone när det handlar om vissa ämnen... 


Så även You Tube: alla som tar upp icke 'godkänd' info tänker hela tiden på om det ska cencureras eller inte, om de blir avstängda eller inte... Inte för att jag tror att You Tube läggs ner, men det lär ju bli mer och mer ensidig info där om det fortsätter som det är nu. Därför har jag följt några som flyttat över till Odysee bl a Dr Erick Berg, Brian Foerster och några till som jag har följt i många år på You Tube. 


Nåja, var och en gör ju som den vill men här är i alla fall länken till    Dr Berg's MeWe

 

 

Av Tant Grön - 18 maj 2021 18:50

Det är väldigt konstigt att inte dessa kunniga personers information får komma fram till människor per automatik, utan måste aktivt sökas via olika kanaler. Det som rapporteras i allmänna media är hur många som har dött MED C-19, om smittan 'ökar' eller 'minskar' osv... Här är det FEM kunniga personer som informerar: 


"Filmen innehåller intervjuer med Professor Martin Kulldorff, överläkare Sven Román, AT-läkare Sebastian Rushworth och immuolog / virolog Ann-Cathrin Engwall, samt Linus Garp, SCB."


   Vägen genom en Pandemi


 

Av Tant Grön - 18 maj 2021 11:20

Tänkte att jag skulle berätta hur jag fick bukt med min pollenalleri utan allergimedicin (som jag mådde jättedåligt av). 


Jag har länge varit lätt allergisk men inte så illa att jag tagit medicin. Dock eskalerade allergin för ganska många år sen och jag började köpa receptfria tabletter, som i och för sig funkade mot själva allergin men som jag mådde jättedåligt av. Jag använde ändå dessa tabletter under några år, men till slut kändes det som att det var lättare att ha allergireaktioner än de reaktioner som jag fick av medicinen. 

  

Så hände det sig att jag läste nåt om att tallbarrsvatten skulle kunna hjälpa mot allergier, så det började jag att testa och det fungerade helt perfekt utan några biverkningar. Under några års tid drack jag detta vatten dagligen, speciellt i pollentider men även annars. Utöver det ändrade jag min kost, som ni kanske vet, till keto och periodisk fasta och antagligen blev den kombinationen extremt bra ety och emedan jag icke längre har någon pollenallergi över huvud taget! Inte ens när sälgen blommar, som var värsta tiden förut och näst därefter var det när gråbon blommade, men numera har jag inga reaktioner alls av pollen oavsett var det kommer ifrån. 

   

Så till alla er som är pollenallergiker kan jag absolut rekommendera test av tallbarrsvatten.

 

Så här gjorde jag:

Jag brukade plocka några kvistar åt gången och sätta dem i vatten, helst från träd ute vid havet eller åtminstone inte alldeles vid vägar. Varje dag tog jag ett knippe barr, minst tio men det gör inget om det blir fler, som jag la i ett glas med vatten. Vattenglaset fick stå ett dygn för det mesta, enligt uppgift kan det räcka med tolv timmar, innan jag plockade bort barren och drack vattnet.

Jag vet att den del lägger en hel kvist i en tillbringare med vatten och dricker lite då och då - det har nog ingen betydelse för effekten hur man gör.

Tallbarr innehåller även C-vitamin, särskilt högt under vintern, så det är bra på flera sätt. Och dessutom är tallpollen väldigt näringsrikt! 


Lycka till!   

 

 



Av Tant Grön - 18 maj 2021 10:15

Lyssnade på denna intervju med WakeUpGlobe: 
"I detta avsnittet gästas vi av Niclas Holmsten som berättar om sin resa emot sanningen och hur det ledde till att han startade sin YouTube kanal: Strävan Efter Sanningen."

 

Han har erfarenhet från främst Filippinerna ang restriktionerna och annat, så lyssna gärna via länken nedan.

  


   Intressant intervju

 

 

Av Tant Grön - 16 maj 2021 20:59

En intressant artikel som alla borde läsa och begrunda, om du frågar mig. Historien upprepar sig lite då och då och det känns ju helt klart som att den gör det nu. Men var och en avgör ju själv vad man vill tro på och inte tro på, dock är det bra med information från olika håll så att man har nåt att jämföra med innan man bestämmer sig. 


"Under åren 1932 till 1945 ingick Europa (och världen) i nazisternas stora experiment. Nu skriver vi år 2021 och ett nytt experiment har påbörjats – den här gången handlar det om en global massvaccinering som i sitt mediala uttryck gränsar till religiös fundamentalism men som egentligen bara har ett kombinerat drivmedel – pengar och makt. Och råkar du känna dig som ett försöksdjur är det inte särskilt konstigt. Du ÄR ett försöksdjur och du får inte en enda krona i ersättning från vaccinindustrin eller staten."

 

Länk nedan till hela artikeln.

  

 

   Har Du vaccinpass?


  

Av Tant Grön - 16 maj 2021 09:15

Det är spännande tider nu, mycket som händer och mycket som hänger i luften, ord står mot ord. Tredje världskriget kallas det av en del människor, ett krig utan vapen annat än det psykologiska vapnet och vapnet som kallas skräck. Många känner sig tvingade att ta vaxinet pga skräcken för den påstådda höga smittspridningen - vad som är sant och falskt är svårt för gemene man att veta, men det finns många som faktiskt VET och några har samlats till detta: 


"Ett stort arbetslag med mer än 1,000 advokater och över 10,000 medicinska experter under ledning av Dr. Reiner Fuellmich har inlett rättsliga förfaranden mot CDC, WHO och Davos-gruppen för brott mot mänskligheten.

Fuellmich och hans team presenterar det felaktiga PCR-testet och ordern för läkare att beteckna eventuell comorbiditetsdöd som en Covid-död – som bedrägeri."

 

Läs mer via länken nedan

  


   Nürnbergrättegång

 

 

Av Tant Grön - 16 maj 2021 07:31

Inte för att jag går på krog eller restaurang själv, så för min personliga del spelar det ingen roll vilka öppettider det är men för alla som DRIVER dessa ställen är ju dagens restriktioner en katastrof. Och frågan är: blir det bättre av att det går åt h-e med företagen? Och fyller restriktionerna verkligen sitt syfte - vilket det nu är? Läs hela debattartikeln via länken längst ner i detta inlägg. 

  


"Efter att i sex månader tvingats stänga klockan 20.30 utökas nu restaurangers öppettider till 22.30 Klart som fan det är bättre, men det är ju inte bra för det, skriver Eskil Vowles och Tove Andersson, ägare till restaurangerna Gyllene Prag och Schnitzelplatz."


"Saknas fortfarande underlag

Vi har fortfarande inte sett någon statistik på att smittan sker mer på restauranger än någon annanstans. Det finns inget stöd för att de hårdare restriktionerna för restauranger haft någon effekt. Folkhälsomyndigheten har själva gått ut och sagt att smittan inte drivs på av restaurangerna. Ändå hör vi argument från politikerna som att “vettet går ur på natten när man druckit”. Så skulle det kunna vara, men alla som sett köerna utan Systembolaget förstår att folk inte slutar dricka för att krogarna stängt. Istället får vi som jobbar på restaurangen upplysa gästerna om att de måste lämna sina efterfestkassar hemma medan de sitter avskilt och äter mat. Klockan 20 är nämligen inte kvällen slut. För många är det då den börjar. Då byts handspriten mot annat och ingen tjatar längre om avstånd."


   Debattartikel i GP


 

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards